donderdag 15 april 2010

Onderzoek

Heb net een endoscopie (darmonderzoek) gehad. Er zijn kleine hapjes uit mijn darmwand gehaald om te onderzoeken. Kon meekijken. Raar idee. De monsters gaan naar de patholoog die ze onderzoekt. Zal wel volgende week worden eer de resultaten bekend zijn.
De dieetiste (schrijf ik dat goed?) is ook net langsgeweest en ik mag weer van alles eten. Dat is goed nieuws!
Tot slot ook nog een ander bed gekregen waarin ik veel beter kan zitten (ja, ik lig niet alleeen)

4 opmerkingen:

  1. Goed om weer een blog van je te lezen. Edwin laat zich er digitaal niet onderkrijgen. Lichamelijk ook niet zo te lezen. Blij dat je weer in staat bent om te bloggen. Leuk die visjes bovenaan je pagina. Ik bel snel weer.

    Groeten, Bas

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hej Edwin!
    Goed om van je te horen en jammer dat je Sparkweb niet vanuit je ziekenhuisbed kan bijhouden. Maar... dat komt wel weer. Volgende week kom ik langs. Ik had gedacht om 16.00 uur bij je te zijn op 22 april. Kan dat? Ik weet intussen je adres en kamernummer dus dat treft. Ik hoor wel als het niet goed is.
    Groeten Sander

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hé Edwin,

    Daar ben je weer! Je bent niet voor één gat te vangen, toch een digitale omweg gevonden :-).
    De visjes vind ik ook erg leuk!!

    Liefs, Marty & familie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Edwin,

    Mooi man, Goed weer iets van je te lezen en fijn dat je weer gewoon mag eten. Dat betekent dat de diarree over is, neem ik aan. Ik ga m'n best doen om volgende week op bezoek te komen. Maar even prioriteren in mijn agenda :-)

    Douwe

    BeantwoordenVerwijderen