zaterdag 17 april 2010

Zaterdag

Het is weer weekend en dus rustig op afdeling B2. Vannacht niet zo lekker geslapen helaas. Omdat het weekend is, worden we extra verwend bij het eten. Ik had dus de keus tussen witte of bruine kadetjes. Nou, dat kan lekker zijn, hoor! En morgen een ei (ook op woensdag) en krentenbrood!
Vanmiddag ben ik achter rollator zowaar een aantal keren (3) de kamer doorgelopen (is wel een klein kamertje hoor).En ik ben weer druk bezig met muziek luisteren. Had ik een tijd geen zin in.
Tot de volgende keer.

vrijdag 16 april 2010

Rustige dag

 LAATSTE NIEUWS!!!
En dat is HEEL goed nieuws. De uitslag van het onderoek van gisteren is al binnen! En de graft-versus-hoost is in remissie!! Dat betekent dat mijn darmen aan het genezen zijn. Ik ben er natuurlijk nog lang niet, maar we hebben endelijk eens goed bericht. we gaan er voor!
  
Vandaag - in tegenstelling to gisteren - een rustige dag. Vanochtend op de rand van het bed gegeten en daarna lekker gedouched. Om half 1 bezoek van Marty en Linda en dat was heel gezellig.
En ik ben weer aan het lezen. Gisteren was Marja op bezoek en toen ik weg was voor mijn onderzoek kwam de bibliotheekkar langs. Toen heeft ze 2 boeken voor me geleend. 1 van Godfried Bomans en 1 van Rene Appel (kende ik niet). Die van Bomans heb ik al uit, bij de ander zit ik al op pagina 100. Als ik die uit heb ga ik verder met de nieuwe Dan Brown. Daar was ik al in begonnen, maar het begin is een beetje lastig en daar was ik nog niet aan toe. Nu wel dus.

Ik mag nu in principe alles weer eten, maar ik moet wel goed opletten waar ik (darm)last van kan krijgen. Zoals kool en zo. Vanavond staat er een lekker vissie op het programma. Met remouladesaus!

Vanochtend kwam de arts even langs. 1 medicijn wordt er al afgehaald en de oogdruppels die ik krijg zijn waarschijnlijk ook niet meer nodig.

donderdag 15 april 2010

Onderzoek

Heb net een endoscopie (darmonderzoek) gehad. Er zijn kleine hapjes uit mijn darmwand gehaald om te onderzoeken. Kon meekijken. Raar idee. De monsters gaan naar de patholoog die ze onderzoekt. Zal wel volgende week worden eer de resultaten bekend zijn.
De dieetiste (schrijf ik dat goed?) is ook net langsgeweest en ik mag weer van alles eten. Dat is goed nieuws!
Tot slot ook nog een ander bed gekregen waarin ik veel beter kan zitten (ja, ik lig niet alleeen)

Tijdelijke blog

Beste allemaal,

Helaas krijg ik het nog niet voor elkaar om Sparkweb.nl bij te werken. Ik heb namelijk gen internetverbinding hier via mijn laptop. Vandaar dat ik maar even een nieuw blog heb gemaakt.
Vandaag lig ik 4 weken in het AZU. Ik heb het af en toe behoorlijk moeilijk gehad, maar ik begin nu aardig te wennen. En de verpleging is geweldig!
Toen ik hier werd binnengebracht ging het echt heel erg slecht met me. Nu gaat het elke dag een stukje beter!

Groeten, Edwin